Post by porcostmiccuci on Feb 15, 2022 16:49:53 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Defense - strategy games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Defense - strategy games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty generátor drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ Tower Defense - strategy games 2022 version ▞▞▞
Návykové. Milujem všetko na hre. Mínus hviezdička za to, že je to až príliš „jednoduché“, keď sa dostanete dostatočne hlboko do hry. Dúfame, že budú vydané ďalšie, zložitejšie úrovne!
Dobrá hra Tower Defense. Jednoduchý výber zbrane!
Hral som túto hru len málo, vyzerá celkom dobre, ale polovica menu nie je v angličtine, takže im nerozumiem.. nejaké tipy, ako zmeniť predvolený jazyk??? Prosím
Dobrá hra
Ок
Yt
Dobrá obranná hra
Pekná hra!!!!
Smiešne, pretože máte len 2 možnosti veže, ale veža často nedokáže pokryť ani malú cestu, ktorou nepriatelia prešli. Aký je teda návrh pre veže? Nie je to hlúpe a smiešne? V skutočnosti je to len podvod alebo zle urobená hra. Veže si vyberú n strieľať, ale obídu tých, ktorí majú byť zabití. ÁNO, zakaždým!! Nie najbližší alebo najďalej, ale ušetrí vám to bodov. No tak, za čo berú ľudí??
Raz ja
Nie zlé
Nemal som dostatok času na hodnotenie hry kvôli neustálym výzvam na hodnotenie hry!!!
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Toiminta ejo
Niccceeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡¡¡¡¡¡¡¡!!!!!!!!¡¡¡!!¡¡!¡!
yyy
Bum
Skvelá malá TD hra.
Je to skvelá zábava pre tvorcov stratégií
Zábava.
Veľmi dobre
Nie je to zlé, potrebuje rýchlejší spôsob, ako zarobiť peniaze
Veľmi dobré hry
Je to dobrá hra, opravuje pár chýb
Len začínam
Ježiš je Pán
تم
Nech sa páči zatiaľ
dobre
Naozaj dobrá hra
Tower Defense - strategy games Stratēģiskās spēles lgxy
Tower Defense - strategy games உத்தி gsb
Pekné zápletky... vďaka
Úžasná hra
5 minút
Skvelá hra, ale prial by som si, aby ste mohli zarábať drahokamy za dokončenie úrovne
Dobrá grafika, upgrady sú trochu drahé a musíte prejsť niekoľko úrovní, aby ste získali potrebné hviezdičky alebo PTP. Hral niekoľko úrovní a stratil záujem. Veľmi podobné hrám Iron Hide, Rush, ale mohli by využiť niektoré vylepšenia s ďalšími vežami.
Pretože dev odpovedal tak rýchlo a úprimne, preformulujem to krajším lepším spôsobom. Naozaj má potenciál, ale potrebuje inštrukcie, vysvetlivky k veži (aj keď je to len knižný glosár), ukazovatele toho, čo urobí modernizácia veží... a viem, že táto by bola trochu vytrhnutá z ruchu kráľovstva, ale veža s obrannými jednotkami by bolo úžasné. Vidím, že som posúdil vežu strelca príliš skoro, ale prosím. Informácie sú to najväčšie, čo tejto hre chýba. Okrem toho je to celkom v poriadku
Veže v skutočnosti nevyzerajú dobre.
Dobrá hra s peknými hernými prvkami
Je to na hovno...vždy žiadam o hodnotenie. Je plné rušivých reklám
Tak ľahké
Eh.... Je to v poriadku, rovnako ako niektoré iné s najmenšími rozdielmi. V žiadnom prípade to nie je zlé.
Dobrá zábavná hra, ktorej rozhranie je ľahko pochopiteľné.
Pekná hra na hranie a relax. Pár dodatkov.. Celkom ok. Dal 5 hviezdičiek
zadarmo
Páči sa mi táto hra, ale potrebuje veľa vylepšení